Farba na vlasy - Directions - Lavender

fLavender fLavender
farbyDirections farbyDirections
Na sklade
9,99 €
Dostupnosť: posledné kusy

EAN kód: 5034843001134

Ružová farba na tónovanie vlasov Directions La Riche.
Odtieň Lavender.

Farby Directions sa dodávajú v tubách s objemom 85 ml so styčným krúžkom závitovej poistky na viečku. Vďaka tomu môže užívateľ ľahko používať 49 mm otvor s farbiacou kefkou. Jedna tuba s objemom 85 ml zvyčajne stačí na vlasy s dĺžkou po ramená. Farby Directions neboli nikdy testované na zvieratách.

Návod na použitie:
Vlasy umyte mierne kyslím šampónom (pH nižšie než 7)
– získajú tak vlastnosti potrebné k správnemu odfarbeniu. Na uterákom vysušené vlasy naneste štetcom farbu. Farbu včesávajte do vlasov pokiaľ nezačne peniť. Týmto postupom sa farebný pigment dostane lepšie do vlasov. V miestach, kde sú vlasy svetlejšie, včesávajte farbu intenzívnejšie. Farbu nechajte 30 – 40 min pôsobiť. Igelitová čiapka vlasy zahreje, a tak pomôže dosiahnuť lepší výsledok. Vlasy splachujte dôkladne teplou vodou pokiaľ sa prebytočná farba nevymyje.

Užitočné rady:

Čo nerobiť!
– nemiešajte farbu s peroxidom, nepoužívajte ju na očné riasy a obočie, pred farbením nepoužívajte šampón s kondicionérom.

Čo urobiť!
– pri nanášaní farby použite plastikové rukavice, zafarbeniu čela a krku zabránite nanesením vazelíny, gélu alebo detského oleja, pre všetky odtiene urobte najskôr test na malom prameni vlasov.

Tip:
Vlasy, ktoré neboli nikdy upravované je dobré predtým zmäkčiť. K dosiahnutiu individuálneho odtieňu môžeme farby medzi sebou miešať. Farby pôsobia rýchlejšie a držia lepšie na chemicky upravovaných vlasoch. K dosiahnutiu správneho odtieňu je treba vlasy odfarbiť na blond.

Ak chcete položiť otázku k produktu musíte byť prihlásení.
Prihlásiť sa môžete tu.