KOTVALD PETR - PRAVE TADY...PRAVE TED

KotvaldPraveTed KotvaldPraveTed
Nie je na sklade
5,99 € 6,99 € (Zľava: 14%)
Dostupnosť: do 5 až 10 dní

Tracklist:
---------------
1. Hully Gully
2. Bonus mýho života
3. Oči ptáka
4. Počíníní
5. Nás vemou do nebe
6. Dlouhá pouť
7. Co mám to chtěj
8. Portobello road
9. Právě tady a právě teď
10. Erotika
11. Stop
12. Pražský disko
13. Dál sníh padá

Rok výroby: 2011

Kategórie: Pop - Rock, Domáce

EAN kód: 5099972912522

Popis

Nové štúdiové album po piatich rokoch!

Takmer dva milióny obyvateľov ČR a SR majú doma aspoň jeden hudobný nosič s jeho menom. Na svojom konte má desiatky albumov, videoklipov, najrôznejších ocenení a Zlatých platní. Na forbíne viac ako tri a pol tisíc svojich koncertov strávil v súčte 199 dní čistého času. Spevák s vlastným nezameniteľným hlasom a štýlom tento rok oslavuje 25 rokov na sólovej dráhe.
Na vzniku albumu, ktoré budí od začiatku zaslúženú pozornosť a má ambície byť výnimočnou hudobnou udalosťou, sa vedľa Petra Kotvalda podieľal osvedčený autorský tandem Jindřich Parma / Pavel Cmíral. Natočili spoločne kolekciu skladieb, ktorá nadväzuje na Petrové známe hity a určite uspokojí jeho fanúšikov.
Tvorcom osobitého moderného soundu albumu je aranžér, povedzme zvukový dizajnér Jindřich Parma. Ovládnutie moderných technológií však nie je samoúčelné. Snúbi sa s mimoriadnym talentom všetkých zúčastnených. S autorskou, hudobnou a interpretačnou gramotnosťou autorov i speváka. Bez preháňania tak stavia projekt o krok vpred.
Medzi tanečné hity s aktuálnym soundom na pomedzí zvukovej grafiky sa čo nevidieť zaradia skladby Nás zoberú do neba, Čo mám to chcú ', Oči vtáka, Portobello Road, novoromantická rock-disco Erotika. Na diskotékach zabodujú danceové Stop, titulná dance-cabaret-disco Hull Gully a house Pražský disko. Doménou Petra Kotvalda sú však aj romantické pesničky. Tešte sa na skladby Bonus môjho života, Dlhá púť alebo snové Počínanie a pop-šansonovou spoveď Práve tu a práve teraz. Album uzatvára krásna pieseň Dál sneh padá, ktorá nadväzuje na Petrové Vianoce hrajú glórijá, rádiami najhranejší vianočný song. A veríme, že sa stane vianočným hitom taktiež.

Petr Kotvald predstaví svoje nové skladby aj sériu koncertov 25 live.

Tracklist:
---------------
1. Hully Gully
2. Bonus mýho života
3. Oči ptáka
4. Počíníní
5. Nás vemou do nebe
6. Dlouhá pouť
7. Co mám to chtěj
8. Portobello road
9. Právě tady a právě teď
10. Erotika
11. Stop
12. Pražský disko
13. Dál sníh padá

Ak chcete položiť otázku k produktu musíte byť prihlásení.
Prihlásiť sa môžete tu.
 

Všetky tituly interpréta