Parton2CD Parton2CD
Nie je na sklade
10,99 € 18,99 € (Zľava: 42%)
Dostupnosť: do 10 až 30 dní

Rok výroby: 2011

EAN kód: 886978293923

Dumb Blonde
Just Because I'm A Woman
My Blue Ridge Mountain Boy
Mule Skinner Blues (Blue Yodel No. 8)
Coat Of Many Colors
Touch Your Woman
My Tennessee Mountain Home
Please Don't Stop Loving Me
I Will Always Love You
Love Is Like A Butterfly
The Bargain Store
The Seeker
We Used To
All I Can Do
Light Of A Clear Blue Morning
It's All Wrong, But It's All Right

Here You Come Again
Two Doors Down
I Really Got The Feeling
You're The Only One
Starting Over Again
Old Flames Can't Hold A Candle To You
9 To 5
But You Know I Love You
Single Women
Heartbreak Express
Islands In The Stream
Save The Last Dance For Me
Tennessee Homesick Blues
God Won't Get You
To Know Him Is To Love Him
Why'd You Come In Here Lookin' Like That
Rockin' Years

Ak chcete položiť otázku k produktu musíte byť prihlásení.
Prihlásiť sa môžete tu.

Všetky tituly interpréta