LE PAYACO - JUKEBOX: BEST OF

Jukebox Jukebox
Na sklade
12,99 €
Dostupnosť: posledné kusy

1. Za lyžicu medu
2. Na drevenom koni
3. Dobrý večer priatelia
4. Čiernobiely svet
5. Sadni si mi na kolená
6. Stolový futbal
7. Popový dážď
8. Kone
9. Nesmrteľne jedovatá
10. Mierna letná citlivosť
11. Ja mám swing rád
12. Ochorel som smútkom belasým
13. Šarm a štýl
14. Kávu alebo čaj
15. Himalája
16. Ako môj pes
17. Zbraň

Rok výroby: 2013

Kategórie: Pop - Rock, Domáce

EAN kód: 9805000009906

Popis

Kapela Le PAYACO vydáva prvý výberový album JUKEBOX! Novinka obsahuje to najlepšie z tvorby skupiny od roku 1999 do roku 2013. Hudobníci z Le PAYACO určite ulahodia fanúšikom hitmi „Dobrý večer priatelia“, „Sadni si mi na kolená“, „Ochorel som smútkom belasým“, „Popový dážď“, ale aj menej známymi skladbami „Za lyžicu medu“, či „Na drevenom koni“. Le PAYACO pracujú na nových skladbách a v novembri a decembri ich čaká niekoľko koncertov. Výberovka rekapituluje a uzatvára jednu etapu našej tvorby. Pripravili sme ju tak, aby z nej mali poslucháči komplexný zážitok od prvej skladby až po poslednú. Preto je taká rozmanitá a žánrovo pestrá. Sú na nej naše najväčšie hity, ale aj pár skladieb, ktoré sa po rokoch ukázali ako nadčasové.“ Vysvetľuje spevák a gitarista Tomáš Sloboda.
Album JUKEBOX obsahuje aj úplne novú skladbu „Kone“. Trojica skvelých hudobníkov Juraj Vitéz, Tomáš Sloboda a Martin Stempel sa pri nahrávaní stretli po niekoľkých rokoch!
“Skladu „Kone“ sme spoločne nahrali po ôsmich rokoch. Výberovka JUKEBOX obsahuje 17 skladieb a myslíme si, že sa ako celok výborne počúva. Plánujeme aj niekoľko jesenných promokoncertov vo vybraných kluboch po Slovensku. Sme momentálne v tvorivej fáze, z čoho sa veľmi tešíme.” Dopĺňa spevák a bubeník Juraj Vitéz.

(Digipack)

Ak chcete položiť otázku k produktu musíte byť prihlásení.
Prihlásiť sa môžete tu.
 

Všetky tituly interpréta