BEZEK JANA TRIO - CRACOW

Bezek Bezek
Nie je na sklade
6,99 €
Dostupnosť: do 10 až 30 dní

01 Rex Lux
02 Kołysanka od Aniołów
03 Trust me
04 Very Slow and Deep Blues
05 Night Comes Every 90 Minutes
06 Piosenka Krakowska
07 Modlitwa
08 Ballada na Wschód

Rok výroby: 2015

Distribútor: Interný dodávateľ

Kategórie: Jazz - Blues, Domáce

EAN kód: 8588003471079

Popis

Cracow je debutovým albumom slovenskej klaviristky a skladateľky Jany Bezek, ktorý vyšiel začiatkom mája vo vydavateľstve Pavian Records a vznikol z medzinárodnej spolupráce s poľským kontrabasistom Wojciechom Szwugierom a poľským bubeníkom Piotrom Skrzyńskim.

Trio pôsobí od roku 2010, jeho aktivita je postavená na šírení akustickej hudby (autorskej tvorby líderky) , interpretácii jazzu a súčasnej improvizovanej hudby. Členovia tria sa spoznali počas štúdia na Akadémii múzických umení v Krakove, aktívne hrávajú v Poľsku a na Slovensku niekoľko rokov, ich hudbu si mohli ľudia vypočuť na rôznych festivaloch, taktiež v hudobných kluboch.

Na albume Cracow sa nachádzajú vybrané kompozície, ktoré klavíristka napísala počas života v poľskom Krakove. Je svojráznou hudobnou poctou tomuto mestu a prináša poslucháčom jeho atmoféru – magickú, sentimentálnu, hlbokú, jazzovú. Album bol nahraný akusticky, v renomovanom štúdiu RecPublica v Lubrzi. Na finálnom zvuku platne sa podieľal uznávaný varšavský majster zvuku Tadeusz Mieczkowski, ktorý má na svojom konte mnoho ocenení a spoluprác s vynikajúcimi umelcami.

Ak chcete položiť otázku k produktu musíte byť prihlásení.
Prihlásiť sa môžete tu.