8719039003990 8719039003990
Nie je na sklade
12,99 €
Dostupnosť: do 10 až 30 dní

Rok výroby: 2018

Kategórie: Zahraničné, Pop - Rock

EAN kód: 8719039003990

CD 1
1. Burn My Candle (At Both Ends)
2. Stormy Weather
3. The Wayward Wind
4. Born To Sing The Blues
5. After The Lights Go Down Low
6. If You Don't Love Me
7. The Banana Boat Song
8. Tra La la
9. If I Had A Needle And Thread
10. Tonight My Heart She Is Crying
11. Fire Down Below
12. You, You Romeo
13. Puh-leeze! Mister Nrown
14. Take My Love, Take My Love
15. Kiss Me Honey, Honey, Kiss Me
16. There's Never Been A Night
17. As I Love You
18. Hands Across The Sea
19. Love For Sale
20. Crazy Rhythm
1-21. My Funny Valentine
1-22. How About You
1-23. Night And Day
1-24. The Gipsy In My Soul
1-25. If You Love Me (Really Love Me)
1-26. Count On Me
1-27. With These Hands
1-28. The Party's Over

CD 2
1. As Long As He Needs Me
2. So In Love
3. The Birth Of The Blues
4. Careless Love Blues
5. You'll Never Know
6. Hold Me Tight
7. Reach For The Stars
8. Climb Ev'ry Mountain
9. I'll Get By
10. Who Are we
11. Tonight
12. Let's Start All Over Again
13. Ave Maria
14. You'll Never Walk Alone
15. Far Away
16. My Faith
17. What Now My Love
18. Above All Others
At The Caf? De Paris (Live EP):
19. Born To Sing The Blues
20. Somebody Loves Me
21. My Body's More Important That My Mind
22. Sex
23. I've Got You Under My Skin
From Showboat Original Soundtrack (Lp):
24. Can't Help Lovin' Dat Man
25. Bill

CD 3
Selections From Let's Face The Music (LP):
1. Let's Face The Music And Dance
2. I Should Care
3. Let's Fall In Love
4. The Second Time Around
5. All The Things You Are
6. I Get A Kick Out Of You
7. Spring Is Here
8. I Can't Get You Out Of My Mind
Never, Never, Never (LP):
9. Never, Never, Never
10. Baby, I'm A Want You
11. Someone Who Cares
12. The Old Fashioned Way
13. I Won't Last A Day Without You
14. Somehow
15. There's No Such Thing As Love
16. Killing Me Softly
17. Going, Going, Gone
18. No Regrets
19. Together
20. Make The World A Little Younger
Bonus Tracks: Television Broadcast Recording:
21. Lucky Day - I'm Shooting High - As I Love You
22. As Long As He Needs Me

Ak chcete položiť otázku k produktu musíte byť prihlásení.
Prihlásiť sa môžete tu.

Všetky tituly interpréta