Rovnováha: Energetické cvičenie

8588004573949 8588004573949
Nie je na sklade
15,95 €
Dostupnosť: do 5 až 10 dní

Rok výroby: 2016

Kategórie: sport

EAN kód: 8588004573949

Rovnováha je energetické cvičenie, ktoré Vám pomôže pri čistení programov, presvedčení a emócii, ktoré Vám už neslúžia a roztočí vo Vás to, čo v živote práve potrebujete. Keď dostanete svoj život do rovnováhy, budete zažívať hojnosť v každej jeho oblasti. Držíte v ruke DVD, podľa ktorého si ľahko môžete osvojiť toto cvičenie a potom cvičíte kdekoľvek a kedykoľvek, lebo okrem seba a vôle rozprúdiť v sebe energie smerom k radosti, láske, hojnosti, zdraviu a harmónii, k tomu nič viac nepotrebujete.

1. Inštruktáž: Táto časť slúži na to, aby ste si prešli a naučili sa správne prevedenie všetkých cvikov,  tak ako Vám ich predvádza naša figurantka. Cviky sú zároveň popisované hovoreným slovom.

2. Cvičíme: V tejto časti už cvičíte všetky cviky neprerušovane za sebou, v požadovanom počte opakovaní. Zvukovým signálom je označený začiatok a koniec odpočítavania cvikov.  Odpočítavanie vidíte aj číselne vyobrazené na obrazovke, spolu s precvičovanými cvikmi.

3. Meditácia: Pred samotným cvičením odporúčame 20 minút akéhokoľvek aeróbneho cvičenia – tanec, beh, rýchla chôdza, tabata a po cvičení akúkoľvek meditáciu alebo relaxáciu podľa vlastného výberu. Na tomto DVD nájdete vedenú zvukovú meditáciu – stretnutie so svojím vnútorným dieťaťom v slovenskom jazyku, s ilustráciami mandál 4 živlov a 7 čakier.

4. Ťahák: Nájdete ho vo vnútri obalu a slúži Vám ako  pripomienka poradia cvikov a ich prevedenia, ak chcete cvičiť vonku alebo kdekoľvek inde mimo elektroniky a ešte si celkom nepamätáte poradie a prevedenie jednotlivých cvikov.
Ak chcete položiť otázku k produktu musíte byť prihlásení.
Prihlásiť sa môžete tu.