600753756539A 600753756539A
Nie je na sklade
423,99 €
Dostupnosť: do 10 až 30 dní

Rok výroby: 2017

Kategórie: pop & rock, Zahraničné

EAN kód: 600753756539

The Complete Studio Collection box set contains:

- The Dream Of The Blue Turtles
- …Nothing Like The Sun
- The Soul Cages
- Ten Summoner’s Tales
- Mercury Falling
- Brand New Day
- Sacred Love
- The Last Ship
- Songs From The Labyrinth
- If On A Winters Night
- Symphonicities
- 57th & 9th

THE DREAM OF THE BLUE TURTLES (Original Release: 1985)
Side A:
1. If You Love Somebody Set Them Free
2. Love Is The Seventh Wave
3. Russians
4. Children's Crusade
5. Shadows In The Rain
Side B:
6. We Work The Black Seam
7. Consider Me Gone
8. The Dream Of The Blue Turtles
9. Moon Over Bourbon Street
10. Fortress Around Your Heart

...NOTHING LIKE THE SUN (Original Release: 1987)
Side A:
1. The Lazarus Heart
2. Be Still My Beating Heart
3. Englishman In New York
Side B:
4. History Will Teach Us Nothing
5. They Dance Alone (Cueca Solo)
6. Fragile
Side C:
7. We'll Be Together
8. Straight To My Heart
9. Rock Steady
Side D:
10. Sister Moon
11. Little Wing
12. The Secret Marriage

THE SOUL CAGES (Original Release: 1991)
Side A:
1. Island Of Souls
2. All This Time
3. Mad About You
4. Jeremiah Blues (Part 1)
5. Why Should I Cry For You?
Side B:
6. Saint Agnes And The Burning Train
7. The Wild Wild Sea
8. The Soul Cages
9. When The Angels Fall

TEN SUMMONER’S TALES (Original Release: 1993)
Side A:
1. If I Ever Lose My Faith In You
2. Love Is Stronger Than Justice (The Munificent Seven)
3. Fields Of Gold
4. Heavy Cloud No Rain
5. She's Too Good For Me
6. Seven Days
Side B:
7. Saint Augustine In Hell
8. It's Probably Me
9. Shape Of My Heart
10. Something The Boy Said
11. Epilogue (Nothing 'Bout Me)

MERCURY FALLING (Original Release: 1996)
Side A:
1. The Hounds Of Winter
2. I Hung My Head
3. Let Your Soul Be Your Pilot
4. I Was Brought To My Senses
5. You Still Touch Me
Side B:
6. I'm So Happy I Can't Stop Crying
7. All Four Seasons
8. Twenty Five To Midnight
9. La Belle Dame Sans Regrets
10. Valparaiso
11. Lithium Sunset

BRAND NEW DAY (Original Release: 1999)
Side A:
1. A Thousand Years
2. Desert Rose (feat. Cheb Mami)
3. Big Lie Small World
Side B:
4. After The Rain Has Fallen
5. Perfect Love...Gone Wrong
Side C:
6. Tomorrow We'll See
7. Prelude To The End Of The Game
8. Fill Her Up
Side D:
9. Ghost Story
10. Brand New Day

SACRED LOVE (Original Release: 2003)
Side A:
1. Inside
2. Send Your Love (feat. Vicente Amigo)
3. Whenever I Say Your Name (feat. Mary J. Blige)
Side B:
4. Dead Man's Rope
5. Never Coming Home
6. Stolen Car (Take Me Dancing)
Side C:
7. Forget About The Future
8. This War
9. The Book Of My Life (feat. Anoushka Shankar)
Side D:
10. Sacred Love
11. Send Your Love (Dave Audé Remix)

SONGS FROM THE LABYRINTH (Original Release: 2006)
Side A
- John Dowland (1563 - 1626)
1. Walsingham (Ballad Setting)
2. Can She Excuse My Wrongs ("The Earl Of Essex's Galliard"; First Booke Of Songes, 1597, No. 5) 2:36
3. "Ryght Honorable: As I Have Bin Most Bounde Unto Your Honor..." (Letter From Dowland To Sir Robert Cecil, Nuremberg, 10 November 1595)
4. Flow My Tears (Lachrimae) (Second Booke Of Songes, 1600, No. 2) 4:42
- Robert Johnson (1583 - 1633)
5. Have You Seen The Bright Lily Grow (from Ben Jonson: The Devil Is An Ass, 1616)
- John Dowland
6. "...Then In Time Passing On Mr. Johnson Died..." (Letter To Sir Robert Cecil)
7. The Most High And Mighty Christianus The Fourth, King Of Denmark, His Galliard (Also Known As "The Battle Galliard")
8. The Lowest Trees Have Tops (Third Booke Of Songes, 1603, No. 19)
9. "...And Accordinge As I Desired Ther Cam A Letter To Me Out Of Germany..." (Letter To Sir Robert Cecil)
10. Fine Knacks For Ladies (Seconde Booke Of Songes, 1600, No. 12)
11. "...From Thenc I Went To The Landgrave Of Hessen..." (Letter To Sir Robert Cecil)
12. Fantasy
Side B
1. Come, Heavy Sleep (First Booke Of Songes, 1597, No. 20)
2. Forlorn Hope Fancy
3. "...And From Thence I Had Great Desire To See Italy..." (Letter To Sir Robert Cecil)
4. Come Again (First Booke Of Songes, 1597, No. 17)
5. Wilt Thou Unkind Thus Reave Me (First Booke Of Songes, 1597, No. 15)
6. "...After My Departure I Caled To Mynde Our Conference..." (Letter To Sir Robert Cecil)
7. Weep You No More, Sad Fountains (Third Booke Of Songes, 1603, No. 15)
8. My Lord Willoughby's Welcome Home (Version For Two Flutes)
9. Clear Or Cloudy (Second Booke Of Songes, 1600, No. 21)
10. "...Men Say That The Kinge Of Spain Is Making Gret Preparation..." (Letter To Sir Robert Cecil)
11. In Darkness Let Me Dwell (A Musical Banquet, 1610, No. 10)

IF ON A WINTER NIGHT... (Original Release: 2009)
Side A
1. Gabriel's Message
2. Soul Cake
3. There Is No Rose Of Such Virtue
4. The Snow It Melts The Soonest
5. Christmas At Sea
6. Lo, How A Rose E'er Blooming
7. Cold Song
Side B
1. The Burning Babe
2. Now Winter Comes Slowly
3. The Hounds Of Winter
4. Balulalow
5. Cherry Tree Carol
6. Lullaby For An Anxious Child
7. The Hurdy-Gurdy Man
8. You Only Cross My Mind In Winter

SYMPHONICITIES (Original Release: 2010)
Side A
1. Next To You
2. Englishman In New York
3. Every Little Thing She Does Is Magic
Side B
1. I Hung My Head 5:32
2. You Will Be My Ain True Love
3. Roxanne
Side C
1. When We Dance
2. The End Of The Game
3. I Burn For You
Side D
1. We Work The Black Seam
2. She's Too Good For Me
3. The Pirate's Bride
4. Every Little Thing She Does Is Magic (Bronx Street Fair Mix)

THE LAST SHIP (Original Release: 2013)
Side A:
1. The Last Ship
2. Dead Man's Boots
3. And Yet
4. August Winds
5. Language Of Birds
6. Practical Arrangement
Side B:
7. The Night The Pugilist Learned How To Dance
8. Ballad Of The Great Eastern
9. What Have We Got? (feat. Jimmy Nail)
10. I Love Her But She Loves Someone Else
11. So To Speak (feat. Becky Unthank)
12. The Last Ship (Reprise)

57TH & 9TH (Original Release: 2016)
Side A
1. I Can’t Stop Thinking About You
2. 50,000
3. Down, Down, Down
4. One Fine Day
5. Pretty Young Soldier
Side B
1. Petrol Head
2. Heading South On The Great North Road
3. If You Can’t Love Me
4. Inshallah
5. The Empty Chair

Ak chcete položiť otázku k produktu musíte byť prihlásení.
Prihlásiť sa môžete tu.

Všetky tituly interpréta