602508378997A 602508378997A
602508378997B 602508378997B
Na sklade
199,99 €
Dostupnosť: posledné kusy

Rok výroby: 2010

Distribútor: Import

Kategórie: pop & rock, Zahraničné

EAN kód: 602508378997

Limited Edition Color Vinyl 8LP Box Set Remastered From Original Analogue Master Tapes!

- Color Vinyl - Each album different color
- 8 Studio albums
- Remastered from original analogue master tapes

Albums Included:
Ring Ring - Red Vinyl
Waterloo - Orange Vinyl
ABBA - Silver Vinyl
Arrival - White Vinyl
ABBA: The Album - Green Vinyl
Voulez-Vous - Blue Vinyl
Super Trouper - Gold Vinyl
The Visitors - Yellow Vinyl

1: RING RING (1973)
Side A
1.Ring Ring (bara du slog en signal) (Swedish version)
2. Another Town, Another Train
3. Disillusion
4. People Need Love
5. I Saw It In The Mirror
6. Nina, Pretty Ballerina
Side B
7. Love Isn't Easy (But It Sure Is Hard Enough)
8. Me And Bobby And Bobby's Brother
9. He Is Your Brother
10. Ring Ring (English version)
11. I Am Just A Girl
12. Rock'n Roll Band

2: WATERLOO (1974)
Side A
1.Waterloo (Swedish version)
2. Sitting In The Palmtree
3. King Kong Song
4. Hasta Ma?ana
5. My Mama Said
6. Dance (While The Music Still Goes On)
Side B
7. Honey, Honey
8. Watch Out
9. What About Livingstone
10. Gonna Sing You My Lovesong
11. Suzy- Hang-Around
12. Waterloo (English version)

3: ABBA (1975)
Side A
1.Mamma Mia
2. Hey, Hey Helen
3. Tropical Loveland
4. SOS
5. Man In The Middle
6. Bang- A-Boomerang
Side B
7. I Do, I Do, I Do, I Do, I Do
8. Rock Me
9. Intermezzo No.1
10. I've Been Waiting For You
11. So Long

4: ARRIVAL (1976)
Side A
1.When I Kissed The Teacher
2. Dancing Queen
3. My Love, My Life
4. Dum Dum Diddle
5. Knowing Me, Knowing You
Side B
6. Money, Money, Money
7. That's Me
8. Why Did It Have To Be Me
9. Tiger
10. Arrival

5: ABBA – THE ALBUM (1977)
Side A
2. Take A Chance On Me
3. One Man, One Woman
4. The Name Of The Game
Side B
5. Move On
6. Hole In Your Soul
"The Girl With The Golden Hair"- 3 scenes from a mini-musical:
7. Thank You For The Music
8. I Wonder (Departure)
9. I'm A Marionette

6: VOULEZ-VOUS (1979)
Side A
1.As Good As New
2. Voulez- Vous
3. I Have A Dream
4. Angeleyes
5. The King Has Lost His Crown
Side B
6. Does Your Mother Know
7. If It Wasn't For The Nights
8. Chiquitita
9. Lovers (Live A Little Longer)
10. Kisses Of Fire

Side A
1.Super Trouper
2. The Winner Takes It All
3. On And On And On
4. Andante, Andante
5. Me And I
Side B
6. Happy New Year
7. Our Last Summer
8. The Piper
9. Lay All Your Love On Me
10. The Way Old Friends Do

8: THE VISITORS (1981)
Side A
1.The Visitors
2. Head Over Heels
3. When All Is Said And Done
4. Soldiers
Side B
5. I Let The Music Speak
6. One Of Us
7. Two For The Price Of One
8. Slipping Through My Fingers
9. Like An Angel Passing Through My Room

Ak chcete položiť otázku k produktu musíte byť prihlásení.
Prihlásiť sa môžete tu.

Všetky tituly interpréta